filmi artistik AZEMI - premiere prej 27 Nentor 2014 neper kinema

Enjoy watching and downloading your chosen video from mobile and desktop...

uploaderby AMOLtv
duration2 Minutes 31 Seconds
likes0 likes
dislikes0 dislikes
categoryEntertainment
definitionhd quality
definition2d

Share This With...

facebook
twitter
google+
Loading...

Click "Download Video S1/S2" button to generate the Download Link for 3GP, MP4, M4A and WEBM Formats or click "MP3 Download" to get the audio track of this video to MP3 Format.


Play Video Now
Play Now!
Download Video S1
Download
Download Video S2
Download
MP3 Download
Download

Description Says...

You can also read the thoughts written below about this video...

Downloading this filmi artistik AZEMI - premiere prej 27 Nentor 2014 neper kinema video will empower you to have an average time, people say snickering is essentially the best pharmaceutical and fascinating will upbring an unrivaled personality which is helpful for your prosperity. There are unmistakable kind of preoccupation this video can be engaging, shokcing adorable and slight harms. be that as it may, paying little mind to what this video is made to satisfy us feel so download this video and make a conservative energy at whatever point your miserable or depleted essentially watch this. Enjoy Free Download filmi artistik AZEMI - premiere prej 27 Nentor 2014 neper kinema mp4 mp3. This is such an awesome video! filmi artistik AZEMI - premiere prej 27 Nentor 2014 neper kinema video is transferred to speak to Entertainment purposes. It is a video caused by the uploader with such an awesome exertion and have the craving and commitment to benefit you or inform you about this. Moreover would like to add to your enthusiasm under Enlightenment and I trust the two of us delighted you. There are 96,761 and 7 (Seven) watchers who left their remarks so i guess it was such an interesting video.
Aktrojnë : James Fetahu, Fatos Kryeziu, Avni Hoti, Shpëtim Kastrati, Arber Arifi, Dibran Tahiri, Arber Rushiti,Fadil Mulliqi, Baki Ejupi, Bekim & Blerim Rimanishta, Hajri Fejzuli, Fadil Dini,Melita Sefa, Flamuri & Alia & Berati & Albioni & Samiri, Shkelqim Veselaj, Kadrije Canoll,Isak & Ahmet Kutllovci, Taulant Rexha, Naser Imeri, Petrit Godeni, Eset Rukovci, Halil & Hamit Rimanishta,Dibran Fylli,Xhaferi i Qamilit, Halil Halili,Korab Shabani,Ibran Sejdiu, Jeton & Ferit Raqi... Realizimi : AMOL TV Info : [email protected] / copyrights owner : AMOL tv

Video Courtesy to AMOLtv

Related Download Tags...

You can also see other possible keywords for downloading similar video...

Tigrat, Amol Tv, Rrahman Fetahu, Humor Tigrat, Humor 2014, Humor 2015, Humor Shqip, Humor Kosove, Hajgare, Gezuar Me Ujqit, Ujqit Humor, Argetim Shqip, Fatos Koka, Fatos Kryeziu, Kafeneja Jone, , Kokaqja, AMOL TV HAJGARE, Amol Tv Tigrat Humor, Kujtim Fetahu, Albion Fetahu, Fetah Polici, Tigrat Humor, Hajgare Pa Kufi, Gezuar 2014 Humor Shqip, Gezuar 2014, Gezuar Me Tigrat 2014, Llabradori, Seriali Tigrat, Xhems Dini, TELEVIZIONI AMOL, TIGRAT HUMOR, James Fetahu, Download filmi artistik AZEMI - premiere prej 27 Nentor 2014 neper kinema, Free Download, MP3 Download, filmi artistik AZEMI - premiere prej 27 Nentor 2014 neper kinema MP4 Video Download, Fast Download, All Video Download, filmi artistik AZEMI - premiere prej 27 Nentor 2014 neper kinema 3GP Download, 3GP, Video Song, Movies, HD Downloads, Hindi, Mobile Video, IOS Videos Download, Online Video Downloads, Iphone Videos Download, Android Videos Download

About Uploader...

You can read below author`s aim to share, and also more information...

AMOLtv

Published 21 December 2011| Subscribed 35,432| Videos 202


Kanali zyrtar i AMOLTV. Të gjitha të drejtat e materialeve të publikuara i takojnë AMOLTV, të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Website: www.amol.tv Second YouTube Channel: www.youtube.com/user/TVAmol Phone / Telefoni: +383 44 163 114 Email: [email protected] Tags: #amoltv #amolproduction #amolfilms #amolmusic #amolsocial AMOL është një shërbim televiziv i themeluar në 19 Maj 2009 në Prishtinë, Kosovë. Synimi i këtij mediumi është zhvillimi i kulturës, artit dhe kinematografisë Shqiptare, dhe promovimi i saj në diasporën Shqiptare. Sot AMOL ka një ekip profesional të cilët kanë prodhuar mbi 200 filma dhe 430 videoklipe muzikore. Disa prej prodhimeve të këtij institucioni medial janë “Vakti e Han Kashtën”, “Ujqit”, “Tigrat”, “Azemi”, etj. Shërbimi transmetohet në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Shtetet e Bashkuara dhe Europë. Me plotë kompetencë besojmë që jemi udhëheqës të kësaj industrie, dhe vazhdojmë të ofrojmë prodhimet tona kinematografike dhe muzikore vendit tonë.

Related Video Downloads

You can select videos related to filmi artistik AZEMI - premiere prej 27 Nentor 2014 neper kinema below...

AZEMI - Kosowar sniper ................(All world languages subtitles CC)

Connect with AMOLtv: ►Facebook: https://www.facebook.com/tv.amol/ ►Instagram: https://www.instagram.com/amol.tv/ ►Web: www.amol.tv ►+383 44 163 114 Connect with James Fetahu ►Instagram: https://www.instagram.com/james_fetahu/ ►Facebook page: https://www.facebook.com/JamesFetahu/ ►Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=1212666759 Lufta e lavdishme e Uçk-së, pranvera e gjakut në Kosovën e vitit 1998/99 e ekranizuar mjeshtërisht në filmin AZEMI, ju sjell para jush kohën kur trimat i rroknin armë, e kur lavdia thurej maleve... Zhanri: aksion / dramë, 97 minutes. Actors: James Fetahu,Fatos Kryeziu, Avni Hoti, Shpetim Kastrati, Bashkim Gagica, Fadil Mulliqi, Dibran Tahiri ... © ℗ AMOL TV All Rights Reserved Info : [email protected]

AmolTV | 27 December 2014 | Entertainment

TIGRAT - Daja & Nipi (bazuar në ngjarje të vërtetë)

(ALB) Furnizuesi i armëve zinet rob në momentin kur arrin në shtëpi. Vetëm një njeri e ka ditur kohën kur ai vie në shtëpi, e ai njeri është, i afërm i familjes..! (ENG) The gun supplier captures the captive at the moment he arrives home. Only one man knew the time he came home, and that man is, relative to the family ..! (GER) Der Waffenlieferant fängt den Gefangenen in dem Moment, in dem er nach Hause kommt. Nur ein Mann wusste, wann er nach Hause kam, und dieser Mann ist im Verhältnis zur Familie ..! Aktrojnë : James Fetahu, Ilir Krasniqi, Avni Hoti, Bashkim Gagica, Hamit Basholli , Luan Krasniqi , Agim Kastrati... Realizimi : AMOL TV ( +38344163114 ) facebook : https://www.facebook.com/tv.amol/ Info : [email protected] / copyrights owner : AMOL tv

AMOLtv | 10 June 2016 | Entertainment
HalilBudakova | 26 July 2015 | Entertainment

TIGRAT - Përrallat e babgjyshit...

(ALB) Gjyshi plak, shumë vite pas luftës, ju tregon nipave për ,, trimëritë '' e tij gjatë luftës... (ENG) The elder grandfather, many years after the war, tells the nephews about his "bravery" during the war ... (GER) Der ältere Großvater erzählt den Neffen viele Jahre nach dem Krieg von seiner "Tapferkeit" während des Krieges ... Aktrojnë : James Fetahu, Fatos Kryeziu, Avni Hoti, Shpëtim Kastrati, Kadrije Canolli, Melita Sefa, Bashkim Gagica, Isak Kutllovci, Sadat Jakupi, Albion Fetahu... Realizimi : AMOL TV 044163114 Info : [email protected] / copyrights owner : AMOL tv

AMOLtv | 07 December 2014 | Entertainment

TIGRAT 2019 - GJINEKOLOGU

(ALB) Nëna e re dhe shtatzënë në muajin e 8-të, vije tek gjinekologu i njohur për kontrollë. E ai kësaj radhe vendos të veprojë diqka shumë më ndryshe..! (ENG) The new mother and pregnant in the 8th month come to a well-known gynecologist for control. And this time he decides to do something much different! (GER) Die neue Mutter, die im 8. Monat schwanger ist, wird von einem bekannten Gynäkologen kontrolliert. Und dieses Mal beschließt er, etwas ganz anderes zu machen! Aktrojnë : James Fetahu, Avni Hoti, Ardiana Canolli, Blerim Dibrani, Omer Berati... Realizimi : AMOL tv , Publisher : OnAir Media ►Info: +383 44 163 114 ►Email: [email protected] Connect with AMOLtv: ►Facebook: https://www.facebook.com/tv.amol/ ►Instagram: https://www.instagram.com/amol.tv/ ►Web: www.amol.tv ►Abonohu: https://www.youtube.com/user/AMOLtv?s... Connect with James Fetahu ►Instagram: https://www.instagram.com/james_fetahu/ ►Facebook page: https://www.facebook.com/JamesFetahu/ ►Facebook profile: https://www.facebook.com/profile.php?... ►Email: [email protected] © ℗ AMOL TV All Rights Reserved INFO - [email protected]

AMOLtv | 26 May 2019 | Entertainment

Tigrat 2019 - SPECIALISTI

(ALB) Daja nga Gjermania i ndihmon nipit të tij të varfër, që është duke specializuar në mjekësi. Por gjërat, nuk janë gjithmonë ashtu siq duken... (ENG) Uncle from Germany helps his poor nephew, who is specializing in medicine. But things are not always the way they look ... (GER) Uncle aus Deutschland hilft seinem armen Neffen, der sich auf Medizin spezialisiert hat. Aber die Dinge sehen nicht immer so aus ... Aktrojnë : James Fetahu, Avni Hoti, Valerina Sadiku, Leon Bekteshi, Ymer Troshupa, Agron Shahini, Fatmir Bekteshi, Ragip Galiqi... Realizimi : AMOL tv , Publisher : OnAir Media ►Info: +383 44 163 114 ►Email: [email protected] Connect with AMOLtv: ►Facebook: https://www.facebook.com/tv.amol/ ►Instagram: https://www.instagram.com/amol.tv/ ►Web: www.amol.tv ►Abonohu: https://www.youtube.com/user/AMOLtv?s... Connect with James Fetahu ►Instagram: https://www.instagram.com/james_fetahu/ ►Facebook page: https://www.facebook.com/JamesFetahu/ ►Facebook profile: https://www.facebook.com/profile.php?... ►Email: [email protected] © ℗ AMOL TV All Rights Reserved INFO - [email protected]

AMOLtv | 28 April 2019 | Entertainment

TIGRAT - Sherri i fëmijëve ( official video HD )

(ALB) Populli thotë...Fëmijët i hajnë mollat, të rriturve ju mpihen dhëmbët... (ENG) The people say ... Kids eat apples, adults shake teeth ... (GER) Die Leute sagen ... Kinder essen Äpfel, Erwachsene schütteln die Zähne ... Aktrojnë : James Fetahu, Fatos Kryeziu, Avni Hoti, Shpëtim Kastrati, Kujtimi & Albioni. Realizimi : AMOL TV Info : [email protected] / copyrights owner : AMOL tv

AMOLtv | 30 December 2013 | Entertainment
Loading...

Copyright © 2017 www.WapLic.co